Hjem Valentineskort Valentinesgave Opplevelse i gave Gave til kjæresten!

Vilkår for bruk

Samtykke

Ved å bruke ValentinesGave.no aksepterer du våre vilkår for bruk. Vilkår for bruk er utformet for å formidle korrekt informasjon om nettstedet, samt opprettholde personvern.

Ansvarsfraskrivelse

ValentinesGave.no fraskriver seg ansvar i forbindelse med kjøp og bruk av produkter omtalt på nettstedet. Vi er ikke tilbyder av produktene, men er et nettsted hvor du finner det vi anser som nyttig informasjon om kjøp av produktene omtalt på nettstedet.

Cookies

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen kan du følge denne linken.

Bruk av innhold fra ValentinesGave.no

Bruk av bilder tekster, design, og annet på denne siden er opphavsrettslig beskyttet, og kan ikke kopieres eller videreformidles uten tillatelse fra ValentinesGave.no. Ved enkelt brudd på dette vil fakturere for bruk av materiale. Ved grovt brudd på åndsverksloven vil forholdet politianmeldes.