Hjem Valentineskort Valentinesgave Opplevelse i gave Gave til kjæresten!

Gi en opplevelse i gave

En god opplevelse kan være en gave som gir minner for livet. Skal du gi en opplevelse i gave kan våre alt fra en bedre middag til en romantisk reise. Med våre tips skal du kunne finne gode gaver!

Gi bort gavekort på en opplevelse

Gi bort et gavekort på en opplevelse. Du kan velge alt fra en adrenalinfylt opplevelse til en behagelig opplevelse innen skjønnhet og velvære.

Disse nettstedene tilbyr opplevelser som gaver:Deilige behandlinger

Gi bort en deilig behandling i gave. Dette kan for eksempel være en behagelig spabehandlig til ham eller henne - eller for begge to!

Adrenalinfylte opplevelser

Et annet type opplevelser som kan være godt egnet som gave til valentines day er opplevelser med fart og spenning! Også her er det fullt mulig å gi bort en opplevelse til partneren alene, eller dere kan delta begge to. Eksemplvis finnes det pakker med leirdueskyting for to eller mulighet for å kjøre sportsbil på bane!

Opplevelser innen mat og drikke

Opplevelser innen mat og drikke må vel kunne sies å være en klassiker for valentines day. Like fullt er det mulig å gjøre dette til en opplevelse ut over en middag - hva med dinnershow på Wallmans Salonger, ølsmking eller sjokoladekurs?

Kreative og kunstneriske opplevelser

Noen opplevelser glemmer man bare ikke, og noen av dem lar deg til og med lage noe noe som vil være en påminnelse i ettertid. Her er gaver som inspirerer og utfordrer de kreative og kunstneriske sidene!

Romantisk reise i gave

En romantisk reise er en flott gave. En slik gave kan være alt fra en hyttetur, et minicruise til Danmark eller en romantisk storbyferie. Valget er ditt!