Hjem Valentineskort Valentinesgave Opplevelse i gave Gave til kjæresten!

Hva gir man i Valentinesgave til kjæresten

14. Februar er en dato mange jenter merker av på kalenderen, mens de venter håpefullt på en kvast blomster og en gave. Hvert år på denne datoen feires Valentines Day verden rundt og alle hjerter gleder seg. Enten om du kaller det Valentinsdagen eller Alle hjerters dag, s er det en dag for å hylle kjærligheten og vie din utkårede litt ekstra oppmerksomhet!

Hva gir man i Valentinesgave til kjæresten

Med Valentines Day 14. februar kommer også forventningene om romantiske gester og overraskelser. Hvor mye skal man legge i denne dagen, og bør man bruke masse penger på gave? Det er opp til hver enkelt, men en god tommelfinger regel er at på valentinesdagen gir man ikke noe fornuftig, men noe romantisk som gleder. Valentinesgave til kjæresten bør være personlig og vise hvor glad du er i han eller henne. En bra gave på Valentines er en opplevelse man kan gjøre sammen.

Opplevelser på Valentines Day

Vil man være safe går man for en romantisk gave på Alle hjerters dag! Klassikeren middag og show går man aldri lei. Wallmans Dinnershow er spekket av nydelig retter, sang og dans, hele atmosfæren skaper en minneverdig kveld. øl- og vinsmakinger er også svært populært, og passer perfekt for to personer. Gi bort et gavekort og bli med selv. Hvis dere vil gjøre noe mer aktivt sammen kan dere jo prøve en leksjon i salsa. Salsa er en sensuell og fyrrig dans, perfekt opplevelsegave til valentines. Men det er ikke sikkert at man får med typen på en svingom. Hva er det så gutta vil ha til Valentines?

Valentinesgaver til han

kjøring med Ferrari. Se lyset i blikket hans når du forteller at han får gi gass i en lekker Ferrari F430. Hvis bil ikke er hans greie, sats på Flyboard. Det blir garantert årets kuleste gave, og en valentinesgave han vil forsøke å toppe år etter år. Flyboard er et vanntrykkdrevet brett med Wakeboardbindinger som lar deg fly inntil 9 meter over vann og dukke under som en delfin.

Gave til henne på Valentinesdagen

Det kan bli dårlig stemning hjemme dersom du glemmer å kjøpe henne en gave på Valentines. Gi en gave som viser at du tenker på henne og at du bryr deg. Har hun en stressende hverdag og fortjener en dag med prinsessebehandling? En spaopplevelse til henne på Valentines slår aldri feil. Spagavekort kommer i alle prisklasser. En spapakke klassisk vil fylle de fleste behov, slå til med luksusutgaven hvis du virkelig vil skjemme henne bort. Alle jenter drømmer om en smak av stjernelivet, så en time med personal shopper er et annet hett tips. Unn henne en VIP-behandling og fornyet garderobe! Uansett hva du går for, ikke glem noen velvalgte ord på dagen og husk at det trenger ikke være fornuftig, men at det skal være en opplevelse som minnes.